MC sistemi

Mc sistemi logo
PROTEL AIR

PROTEL AIR - Cloud PMS (hotelski PMS v oblaku)

Vsak hotelski PMS mora imeti lastnosti in funkcionalnosti, kot so: spletna prodaja in rezervacije, upravljanje z recepcijo, gospodinjstvom, blagajno, vzdrževanjem itd. Novejši PMS sistemi omogočajo izvedbo vseh navedenih operacij preko oblaka (cloud). Program vam je na voljo od koder koli – potrebujete le dostop do interneta.

Rezervacije

Tri glavne vrste rezervacij so prijava WALK-IN gosta, obravnava predhodnih rezervacije in skupinske rezervacije. Predhodne rezervacije morajo biti hitre in enostavne za upravljanje, skupinske so nekoliko zahtevnejše. Sodobni hotelski PMS mora biti sposoben hitro in priročno vnesti rezervacijo in imeti možnost vnosa kompleksnih skupinskih rezervacij, ki zajemajo vse kritične podatke.

Front Office

Gostje se spominjajo super prijaznih in učinkovitih receptorjev. Funkcija sprednje pisarne hotelskega PMS mora omogočati hiter in neboleč način prijave in odjave gosta, delo s programom mora biti enostavno. Program mora biti skladen z zakonodajo države, kjer se uporablja. Posebnosti dobrega programa so elektronske registracijske kartice, ki pohitrijo prijavo gosta in sistemi za avtomatsko prepoznavo osebnih dokumentov.

Gospodinjstvo

Vsi upravljavci vedo, kako pomembna je funkcija gospodinjstva: brez čistih sob ne morete prijaviti gostov. Programska oprema za gospodinjstvo mora biti integrirana z vašim hotelskim PMS. Ključne značilnosti, na katere morate biti pozorni, so zmožnost označevanja stanja sobe kot čiste, pregledane, umazane, izpraznjene in neprimerne. Vedno so koristne tudi lastnosti, kot so orodja za razporejanje osebja in zbirka podatkov o izgubljenih in najdenih predmetih v sobi.

Obračunavanje in izdajanje računov

Računovodstvo je zahtevno samo po sebi. Sodoben hotelski PMS je osnova za pravilne računovodske podatke. Funkcije izdaje računov in upravljanje blagajne morajo biti mogoče z minimalnimi pritiski tipk. Poslovne knjige in finančna poročila morajo biti enostavno dosegljiva.

Vhodni / Domači zaslon

Sodite knjigo po njenem ovitku. Enostavnost informacij je pomembna, zato je res odličen domači zaslon z vsemi bistvenimi informacijami prvi sodnik sodobnega hotelskega PMS. Nekatere ključne informacije o domačem zaslonu so; prihodi, odhodi, gostje v hiši, odstotek zasedenosti in lastni gostje.

Poročanje in analitika

Poslovne odločitve temeljijo na dobrem poročanju in analitiki trenutnih poslovnih podatkov. Dober PMS ne bi smel samo analizirati preteklih poslov, ampak je sposoben predvideti prihodnje poslovne trende in predlagati ustrezne ukrepe. Protelovo orodje Genus BI vam bo vse to prikazalo ob enostavni uporabi številk in grafične predstavitve.

banner
Enostaven za uporabo

Enostaven program poveča vašo učinkovitost pri delu

Protel air ne potrebuje uporabniškega priročnika. Prednosti enostavne programske rešitve:

 1. Nizki stroški usposabljanja novih uporabnikov
 2. Aktivirajte nove uporabnike “na krovu” v dnevu ali dveh
 3. Prihranite čas pri delu s programom, več časa preživite z gosti
 4. Izognite se napakam uporabnikov in dragim posledicam
 5. Vsak uporabnik lahko uporablja program v svojem jeziku
 6. Program se naučite iz VIDEO predstavitev, navodila niso potrebna
Cloud tehnologija

Oblačne programske rešitve

Protel cloud teče na AWS – Amazon Web Services. AWS je najbolj zanesljiva oblačna platforma na svetu. Pomeni vrsto internetnega gostovanja, kjer ponudnik storitve zagotavlja kompleksno strežniško strukturo za zagotavljanje nemotenega in hitrega delovanja interneta in vseh aplikacij, do katerih se preko spletne platforme dostopa. AWS zagotavlja najvišje standare varnosti podatkov z vidika nepooblaščenega dostopa in samodejnega arhiviranja vaših podatkov. – SKRAJŠALA BI TEKST

Ključne prednosti računalništva v oblaku:

Dostoponot

Dostopnost od kjer koli in na kateri koli napravi s spletnim brskalnikom.

Varnost

Za varnost in varnostno kopijo vaših podatkov je sistemsko poskrbljeno.

Brez ročnih nadgradenj

Vedno uporabljate najnovejšo različico programske opreme

Brez finančnih naložb

Plačajte po uporabi - prekličite, ko želite.

Prihranite stroške

Prihranite velike stroške za zagon aplikacij, ki temeljijo na strežniku draga sistemska programska oprema, strežnik, visokotehnološka podpora, poraba energije, ...

banner
Odlične funkcije

Dolgoletne izkušnje zagotavljajo podporo vašemu poslovanju

Lorem ipusim– kratek opis kaj je spodaj predstavljeno

Povezava z online prodajo

Uvoz rezervacij iz vseh povezanih virov v osrednji koledarski pregled zasedenosti. Sinhronizacija razpoložljivosti sob in cenikov na vse prodajne kanale vsako minuto.

Upravljanje cenikov

Upravljanje dinamičnih cenikov po sezonah, zasedenosti sob, odvisno od dolžine bivanja in dni do prihoda, brezhibna povezljivost z najboljšimi orodji za upravljanje prihodkov (RMS).

Upravljanje s sobami

Omogoča vam optimizacijo pri urejanju sob in postelj. Overbooking lahko uporabljate za katero koli vrsto sobe in delite virtualne podatke v spletu.

Gospodinjstvo

Optimiziranje gospodinjstva tako, da boste vedno prepričani, da vaše osebje deluje učinkovito in da so sobe čiste.

Komunikacija z gosti

Upravljanje komunikacije z gosti, kot je sobna postrežba, naročanje storitev direktno iz sobe, pošiljanje sporočil pred prihodom in po odhodu gosta.

Poročanje o poslovanju

Poročanje o statistiki vašega hotela je na voljo kot del poslovne inteligence, ki vam pomaga analizirati pretekle in prihodnje poslovne rezultate in sprejemati odločitve o tem.

Payment gateway

Upravljanje plačil direktno iz programa z integracijo na internetne plačilne platforme. Podatki kreditnih kartic gostov so varni po standardu PCI-DSS.

Posebne funkcije

Prepoznava govora, spech-to-text, skeniranje dokumentov gostov, avtomatska korespondenca z gosti (email), digitalna registracijska kartica gosta, ...

Mc sistemi hoteli PMS
Povezljivost

Protel I/o poenostavlja integracijo PMS drugimi sistemi

Protel je postavil standarde za povezljivost Hospitality IT sistemov po HTNG standardu in s tem omogočil pregledno in enostavno povezljivost z vsemi IT sistemi na tržišču. Skupno protel PMS omogoča integracijo na več kot 1000 različnih IT sistemov, ki jih uporabljajo hoteli.

Omogočamo enostavno in učinkovito povezljivost s sistemi kot so:

 • Channel manager sistemi
 • Gostinski IT sistemi / F&B
 • Računovodskimi programi
 • Telefonijo, ipTV, Smartroom, KeyCard, wifi, …
 • Wellness & Spa sistemi
 • CRM, RMS, UpSell, Loyalty, CRS sistemi